PES-MODIF

[PES 2017 PC] PTE Patch 2017 5.0 AIO - RELEASED 05/03/2017

- All winter transfers done (imported from the live update), including for created teams (Bundesliga and Others Europe)
- 5 new teams - KAA Gent, Panathinaikos, Steaua Bucuresti, Sparta Praha & APOEL
- 2 new national teams - Indonesia & Malaysia
- Updated accessories for all Bundesliga players and for some players from other leagues
- Updated stadium names and team colors for all european and south american teams
- New kits: Leganes, Atalanta, Olympique Lyonnais, Monaco & Dortmund
- New faces added, including: Ndidi, Upamecano, Vallejo
- New boots added, including: Adidas blue blast pack leather & primeknit versions, Vapor, Opus and Phinish versions for the latest Nike pack, Under Armour Spotlight
- New balls added, including: Adidas argentum AFA 2017, Nike Ordem4 CBF, evoPower 2.1 Match Serie B
- Added nationals anthems for all default national teams
- All managers updated (based on live updates)
- Data Pack 3.0 new legends unlocked
- Latest Live Update implemented
- Compatible online (Don't forget to apply the Online Mode in the selector)
- Compatible with the latest KONAMI Data Pack

# New stadium pack to come in the next days.

TURN OFF THE LIVE UPDATES TO PLAY WITH CREATED TEAMS (LIKE BAYERN MUNCHEN). READ THE TUTORIAL FOR MORE INFORMATION.
Click For Download Content
PATCH INFORMATION
- It is not necessary have the previous versions of the PTE Patch installed
- If you find some error, please report
- Don`t reupload in others links. Use the original ones, respect our work.
- Don't use any of our work without permission (For add ons, you dont need to ask)

CREDITS
Konami, PES Logos, RJPR, zlac, Jenkey, Fruits, -InMortal-, cRoNoSHaCk, Maritimo,
4N63L, ZAHIN, GgBlues, sortitoutsi (managers mini faces), davfanpes, Sarjono, supalids,
sxsxsx, Dannythebest, Hawke, Wygno, maxi534, A.Mussoullini, Sameh Momen, Txak,
majuh, DrDoooMuk, klashman69, Tasci, mckagan22, PantelG7, Bono Facemaker, AM,
MarioMilan, HD3011, everest, rednik, Steet facemaker, kairzhanov, Tunizizou, vangelis,
agiga, znovik, carrasco1live, Kolia, Buffon99, danyy77, VirtuaRED, Tote_Alkor,
El Shaarawy, juaniyo, Rednik, Wens, danyy77, chosefs, Al AMiR, matservant,
Neto Souza, Team PES MX, Kanat, Zaxisjr, Andy Winawan, Humberto Guillén

PTE Patch 2017 - mota10 - stavrello7 - NemanjaBRE - Sami Ze

22 comments

  1. ko pas sudah diinstall tetep ga update yah malah jadi ngaco bener nih mohon bantuannya, cara instal yang benarnya gimana

    ReplyDelete
    Replies
    1. coba kirim screenshot error nya ke facebook kamo

      Delete
  2. Permisi min numpang nanya, punya ane udah berhasil update tapi ko stuck ya pas mau kick off? mohon bantuannya min terimakasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. download dlc 2.0 dan dlc 3.0 for cpy, replace yg ada di folder download

      Delete
  3. this is amazing patch very nice work. congratulations. but the only thing is that when i'm trying to play with teams from mexico or ecuador its freezing when is loading. can you help me about this please?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bisa, stelah install patchnya, copy dlc 2.0 dan dlc 3.0 for cpy dan crack cpy ny

      Delete
    2. permisi admin,mau numpang tanya dong.. ane baru update lagi pes 2017 trus ane instal via cd,dan ada patchnya PTE 2.0 dan data packnya masih 1.0 jersey sama nama club masih nama lama.. cara update ke PTE harus berurutan atau engga yah? makasih

      Delete
  5. cpk nya cuma kits, face doang ya?

    ReplyDelete
  6. permisi admin,mau numpang tanya dong.. ane baru update lagi pes 2017 trus ane instal via cd,dan ada patchnya PTE 2.0 dan data packnya masih 1.0 jersey sama nama club masih nama lama.. cara update ke PTE harus berurutan atau engga yah? makasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. langsung install yg 5.0, stelah itu install dlc 2 dan dlc 3 yg khusus cpy plus cracknya

      Delete
  7. Berrti langaung 5.0 yg diatas yah? Minta linknya dong min buat dlc 2 dan 3nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://mohammadahsanulm.blogspot.com/2016/11/pes-2017-pc-data-pack-20-and-patch-103.html

      http://mohammadahsanulm.blogspot.com/2017/02/pes-2017-dlc-30-crack-104-fix-for-cpy.html

      Delete
  8. i added the fixes as well and its still doesn't work. when i go to play a game its freeze on loading for the gameplay. what can i do about it ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. you use cpy version? you need dlc 2 and 3 for cpy version, and patch 1.04 for cpy version

      Delete
  9. Admin.bagaimana cara pemain yg ada di free agent seperti owen,maradona bisa ada tergabung main di barcelona atau bkin tim sendiri?trima kasi

    ReplyDelete
  10. Gan kok pemain kelasik ada di ML sih

    ReplyDelete
  11. Min mohon bantuannya, pas maen master league musim ke 2, dikasih job jd pelatih negara, nah pas maen malah stop working. Mohon bantuannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. negara nya apa, kalo d skip gmn?

      Delete
    2. Saya pilih belgium min, bisa di skip,di coba main next match negara di ML, erorr lagi.. pas next match club di ML jalan biasa min..

      Delete
  12. ko pas main UCL kits nya ga sesuai dengan kits asli ya?

    ReplyDelete