PES-MODIF

[PES 2017] PESGalaxy.com PC-Patch 2017 1.11 Patch - RELEASED #10/27/16

[PES 2017] PESGalaxy.com PC-Patch 2017 1.11 Patch - RELEASED #10/27/16
[PES 2017] PESGalaxy.com PC-Patch 2017 1.11 Patch - RELEASED #10/27/16
NEW FEATURES
- Updates to newest datapack 1.00
- Online compatible
- Includes fullscreen/controller settings fix


GENERAL FEATURES
- All fake teams corrected with correct names and logos
- Full Bundesliga with correct Kits and squad added
- The 5 missing CL Teams (Rostov, Copenhagen, Celtic, Ludogorets, Legia) with correct Kits and squad added
- New 16/17 kits for all european teams and all national teams
- Many new third kits added
- About 1400 new or updated faces added
- Fake players in Brasileiro Série A corrected and transfers updated
- Correct international starters
- New switch (Gameplay switch, Faces switch, Controller switch, SweetFX switch, Visual packs switch, DPFilelist editor completely reworked)
- Stadium pack added (40 stadiums in total)
- Ballpack added
- Adboardpack added
- Fake players of the national teams corrected

DOWNLOAD

Patchteam:
Hajnal30
Borusse92
PantelG7
Volun

Credits: See credits.txt inside download

21 comments

  1. ini bisa langsung install versi ini apa harus install versi sebelum nya gan

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. gan ko saya setelah install semua versi setelah di run gak bisa ada tulisan , "Something went wrong , please visit ...." itu kenapa yaaa help gan :(

    ReplyDelete
  4. Min,saya pertama kali mau instal patch ini,mulai instal nya dari versi berapa yh min??

    ReplyDelete
  5. Min, tadi selesai install pesgalaxy 1.00 - 1.11, pas klik Play Offline Mode, muncul an aplication error occured???

    https://pesgalaxy.com/index.php/Thread/6690-Problem-with-PES-2017-and-pesgalaxy-patch/

    ReplyDelete
    Replies
    1. installnya 1.10 dulu (1.00 + 1.10 + 1.11)

      Delete
  6. abis launch game pake pesgalaxy yg offlane mode, langsung muncul "sorry, something went wrong, for solutions please visit: https://support.codefusion.technology/pes2017/?e=88500005&l=english"
    ini gimana min?

    ReplyDelete
  7. kasus sama kaya diatas...gmn cara mengatasinya?

    ReplyDelete
  8. Gan Kenapa Sekarng Malah Gak Bisa Masuk Ya Habis Install Versi terbarunya? Mohon Pencerahanny

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Gan, Versi 1.11 Knapa Error Ya? Mhon Solusinya

    ReplyDelete
  11. ya 1.11 nya gak bisa nih kenapa ya?
    akhir nya saya re-patch sampai 1.10 aja lagi
    ada beberapa Ball Type yang gak kelihatan alias invisible.

    ReplyDelete
  12. something went wrong pes 2017 setelah instal ini

    ReplyDelete
  13. gak bisa untuk tani user, karena update ini include dlc terbaru

    ReplyDelete
  14. Sepertinya Patch 1.11 untuk yg Original saja ya?

    ReplyDelete