PES-MODIF

PES 2016 Patch PTE 7.1 Unofficial (Last Final) by Leo Tarinha

(PES 2016) Patch PTE 7.1 Unofficial (Last Final)
The Patch PTE 7.1 is released on 1/10/2016 as a non official final update for the Full Patch PTE 6.0 for the PES 2016 game. This update 7.1 is created by ” Leo Tarinha” and special thanks to “PTE Patch Team” for the official Patch PTE 6.0.

Very Important: This Patch PTE 7.1 is not a full patch , this is only an update for PTE Patch 6. Also you don’t need PTE 7.0 because it is included already, you just need PTE 6.0. So you must first install the Patch PTE 6.0

These are the new features and updates added in the Patch PTE 7.1 :
  • Correct Lineups + Formations for most of all clubs.
  • All New Transfers for most of all clubs.
  • Tattoos added (by B4byHuey)
  • White arms and error of appearance fixed.
  • Wrong or absence of Boots fixed.
  • New 100 Boots (by Wens).
  • FIFA 17 Graphic Menu added.
  • New Logos for Clubs (By Angga_Al).
These are the old features and updates included of the PTE 7.0 :
  • Premier League season 16/17 + Kits Season 16/17
  • La Liga season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  Serie A season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  Ligue 1 season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  Bundesliga season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  NOS League season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  Added new kits for: Boca Juniors, River Plate
  •  New faces, including: P. Pogba, G. Bale, J. Rodriguez, L. Messi, Neymar, L. Sane  + 70 other new faces.
  •  Updated Coaches
  •  New logos for all leagues 2016/2017 Season
  •  New badges sleeve for the season 2016/2017
  •  New equipment Shields for 2016/2017
  •  Added new, balls & Glove season 2016/17
  •  Fixed all accessories to all players
  •  Updated All the pantillas of all teams for the 2016/17 season
DOWNLOAD

Credits
Pes Patch 16 ™, Nemanja, MRI_20, yxussef, MT Games 1991, Angeltorero Kits, Bruno Wygno, Sameh Momen, Alief, Mo Ha, Ozy_96 PES MOD, Memer, Wer Facemaker, danny ardiyansyah, WENS indonesian PES Bootmaker, Konami, PTE Team, Jesus Hrs, Teko, Nemanja, PES Logos, danyy77, buffon99, klashman69, zlac, Jenkey, cabry, fruits, moody, pesmonkey, -InMortal-, gabe.paul.logan, pimplo, donkscrispo, muske25, nemesisk, gasparzinho, VinVanDam, Estarlen Silva, a7med sb, cRoNoSHaCk, barcafan, Tunizizou, ramy, Tasci, Cuky, Maritimo, AMussolini, steadyontherem8, Wens, Tisera09, killer1896, SantyArgentina, Znovik_S, pantelg7, rednik, Kairzhanov_21, spiritusanto, KOH, HD3011, Hawke, Andry_Dexter11, MarioMilan, smeagol75, starvin, juce, NikoLiberty4, boonaun, Txak, Tizziano, TwistedLogic, basilhspa013, Kuzmich, GOALARG, Swoosh1968, Bilgehan Alpaydin, Baris Yerlikaya, Killacarrillo, Shram, l4vezz1, oxarapesedit, vangheljs, AdrianMedina, alexis2323, viper12, G-Style, wygno, , IDK, FarhanA, Kaos GameMods, Brunowygno, Lucas, Tarcisio, Cleiton Silva, Lucas Horst, Steet, saviogoncalves1995, Memer, Jack, Lincoln, Daniel, Gleidson, Bou7a, Smith, Eliel, Marceu Edit, JesusHrs, templates kits passaco2009.
PTE Patch Blog link: http://ptepatch.blogspot.pt/
Tactical formations and fixes bugs. www.youtube.com/c/LeoTarinha024
New Menu FIFA 17: Pedro Henrique
New selector teams with shirt and Shield: Angga_Al
100 cleats: WENS (AIO)
Tatoos: B4byHuey

22 comments

  1. 2nd kit stoke city putih semua ? Gimn cara fix nya ?
    Kit wolsburg nomor,nama dipunggung dan nomor celana jd blur pink gitu...thanks

    ReplyDelete
  2. digabungin sama TSC bisa gak gan? ane nyoba kok gagal mulu :-(

    ReplyDelete
  3. cara pasangnya gimana ya?
    udah dicoba malah teamnya berubah ke yang dulu.

    terimakasih.

    ReplyDelete
  4. compatible sama tatto marceu ga min?? thanks

    ReplyDelete
  5. ini kalo pake stadium pack estarlen silva masih loading loop gak min? kan pake tatto pack?

    ReplyDelete
  6. kok ane lo mau main diem di now loading lo ga close program yah? pdhal udah reinstal pte 6.0 tetep msih close

    ReplyDelete
    Replies
    1. Generate ulang dpfilelistnya pake tool dari Baris bang. Jgn lupa urutannya mesti bener

      Delete
    2. lho emang urutan2nya gimana se dari dpfile list itu

      Delete
  7. Mau ngasih sarah, jersey leverkusen, yg bagian belakang ga ada nmr punggungnya, terimakasih :)

    ReplyDelete
  8. Min itu serius aja barca Homenya bukan di CAMP Nou! Coba cek di edit,Team,Barca, liat di Home field bukan CampNou, Come on fix it! thx

    ReplyDelete
  9. min, kalau main di ML waktu liga champion, saat ganti pemain loadinnya ga mw seleai, alhasil game langsung macet... tolong solussi min... trims

    ReplyDelete
  10. Master league error, Ga bener nih patch, Master league stuck di Liga Champion Pas udah mau mulai, dia loading aja terus ga mulai2 sampe kiamat , Fix lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya gan kalo buat main ML klo main ucl gagal terus, ada info biar gk gagal gk gan ???

      Delete
  11. Gan Europa League nya FC gan
    mohon solusi nya

    ReplyDelete
  12. gan overall ratingnya masih banyak jelek yaa ini?

    ReplyDelete
  13. gan ga ada updatre overall rating pemaninnya yaa buat yg pte patch 7.1? masak vincent janssen datanya 59?

    ReplyDelete