PES-MODIF

PES 2016 Patch PTE 7.0 Unofficial by Del Choc

(PES 2016) Patch PTE 7.0 Unofficial : Download + Install
The Patch PTE 7.0 is released on 28/08/2016 as a non official update for the Full Patch PTE 6.0 for the PES 2016 game. This update 7.0 is created by “Pes Patch 16™” and special thanks to “PTE Patch Team” for the official Patch PTE 6.0.

Very Important: This Patch PTE 7.0 is not a full patch , this is only an update for PTE Patch 6. So you must first install the Patch PTE 6.0:

These are the new features and updates added in the Patch PTE 7.0 :
  • Premier League season 16/17 + Kits Season 16/17
  • La Liga season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  Serie A season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  Ligue 1 season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  Bundesliga season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  NOS League season 16/17 + Kits Season 16/17
  •  Added new kits for: Boca Juniors, River Plate
  •  New faces, including: P. Pogba, G. Bale, J. Rodriguez, L. Messi, Neymar, L. Sane  + 70 other new faces.
  •  Updated Coaches
  •  New logos for all leagues 2016/2017 Season
  •  New badges sleeve for the season 2016/2017
  •  New equipment Shields for 2016/2017
  •  Added new, balls & Glove season 2016/17
  •  Fixed all accessories to all players
  •  Updated All the pantillas of all teams for the 2016/17 season
Download PES 2016 Patch PTE 7.0 Unofficial by Del Choc

Installation (don't forget install with run as administrator):
1. Install Setup 1.exe (Example install to C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2016)
2. Install Tattos Pack.exe (Example install to C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2016)
3. Intall Option File.exe (Install to Documents\KONAMI)
4. Generate ptepatch_upd 1.cpk, ptepatch_upd 2.cpk, ptepatch_tattoo with your dpfilelist generator.
5. Enjoy

Credits 
Pes Patch 16 ™, Nemanja, MRI_20, yxussef, MT Games 1991, Angeltorero Kits, Bruno Wygno, Sameh Momen, Alief, Mo Ha, Ozy_96 PES MOD, Memer, Wer Facemaker, danny ardiyansyah, WENS indonesian PES Bootmaker, Konami, PTE Team, Jesus Hrs, Teko, Nemanja, PES Logos, danyy77, buffon99, klashman69, zlac, Jenkey, cabry, fruits, moody, pesmonkey, -InMortal-, gabe.paul.logan, pimplo, donkscrispo, muske25, nemesisk, gasparzinho, VinVanDam, Estarlen Silva, a7med sb, cRoNoSHaCk, barcafan, Tunizizou, ramy, Tasci, Cuky, Maritimo, AMussolini, steadyontherem8, Wens, Tisera09, killer1896, SantyArgentina, Znovik_S, pantelg7, rednik, Kairzhanov_21, spiritusanto, KOH, HD3011, Hawke, Andry_Dexter11, MarioMilan, smeagol75, starvin, juce, NikoLiberty4, boonaun, Txak, Tizziano, TwistedLogic, basilhspa013, Kuzmich, GOALARG, Swoosh1968, Bilgehan Alpaydin, Baris Yerlikaya, Killacarrillo, Shram, l4vezz1, oxarapesedit, vangheljs, AdrianMedina, alexis2323, viper12, G-Style, wygno, , IDK, FarhanA, Kaos GameMods, Brunowygno, Lucas, Tarcisio, Cleiton Silva, Lucas Horst, Steet, saviogoncalves1995, Memer, Jack, Lincoln, Daniel, Gleidson, Bou7a, Smith, Eliel, Marceu Edit, JesusHrs, templates kits passaco2009.

19 comments

  1. password buat donwloadnya apa ? d sruh masukkan decrypt key?

    ReplyDelete
  2. gak di pass, kita cek dulu, itu dari mega ya? kalo mau cepet coba yang mediafire

    ReplyDelete
  3. generate pake dpfilelist generator gimana ya gx berhasil
    sorry newbie

    ReplyDelete
  4. https://www.youtube.com/watch?v=rE3vItOR85I

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. pemainnya banyak yg belum pindah gan

    ReplyDelete
  7. Gan kalo stopped working gimana solusi nya?

    ReplyDelete
  8. gan mai ML liga inggris kok bolanyaa J League bukan ballpack liga inggris gimana cara fixnya ballpack ML di liga inggris

    ReplyDelete
  9. min saya udah pakai dp file list generator biar aktifin tattoo tapi tetep ga bisa pas udah masuk malah not responding yg ada min. solusinya gimana?

    ReplyDelete
  10. @suntari: masuk menu edit-competition-pilih liga-advanced setting
    @kevin: pastikan di paling bawah tattoo nya, kalo tanpa tato not respon tidak?

    ReplyDelete
  11. oke udah bisa sekarang gan terimakasih semoga pes-modif semakin top dan sukses (amn)

    ReplyDelete
  12. gan bagaimana cara mengatasi tim itali pemainnya ada yg hilang cuman ada titik2 doang saat di mainkan di match pemainya ada yang hilang mungkin di file editnya ya gan ga fix bagaimana car mengatasinya gan supaya fix?

    ReplyDelete
  13. pake patch beginian malah tambah berat gan, masa medium masih ngeleg. kalo low kualitas tattoo nya malah jelek

    ReplyDelete
  14. kalo tanpa tato itu si lancar min respon dia, cuman kalo pake tato bisa tapi pas masuk ke gameplay abis now loading dia not respon gitu

    ReplyDelete
  15. kok versi nya malah balik ke versi 1.05 yah?

    ReplyDelete