PES-MODIF

[PES 2013] PESEdit.com 2013 Patch 6.0 Update Summer Transfers 2016 v9.12 by bedoedeyne

[PES 2013] PESEdit.com 2013 Patch 6.0 Update Summer Transfers 2016 v9.12 by bedoedeyne
This update file is only available for PES 2013 was integrated PESEdit.com 2013 Patch 6.0 (the lastest version of PESEdit.com 2013 Patch). It contains new current ability of all players, new squad, starting XI and kits of most famous football teams in the world.

CHANGELOG

v9.12
- Fix transfers and PSD index to Sep, 12th 2016.
- Update new crest for teams: Everton, Hull City, West Ham, Angers SCO, SM Caen, Dijon FCO, Empoli, Interzionale.
- Update new logo for leagues: Sky Bet Championship, Liga Adelante, Serie bwin, and Ligue 2.
- Fix Bonventura callname.
- Create some missing players, update face and hair for some resquested players.

v9.2
- First release.

FEATURES

- Update new current ability of all players, new squad, starting XI and kits of all team from list below:

NATIONAL TEAMS:
- Europe: Belgium, England, France, Germany, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Turkey, Wales.
- South America: Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Uruguay.

CLUBS:
- Spanish La Liga: ALL TEAMS (add new team: Deportivo Alaves, CD Leganes)
- English Premier League: ALL TEAMS (update new crest for Manchester City)
- German Bundesliga: ALL TEAMS (add new team: RB Leipzig)
- Italian Serie A: ALL TEAMS
- French Ligue 1: ALL TEAMS (add new team: FC Metz)
- Portuguese Primeira Liga: SL Benfica, FC Porto, Sporting Lisbon.
- Russian Premier League: CSKA Moscow, Spartak Moscow, Zenit St. Petersburg.
- Dutch Eredivisie: Ajax Amsterdam, Feyenoord Rotterdam, PSV Eindhoven.
- Turkish Super League: Galasataray, Fenerbahce, Besiktas.
- Other European clubs: Olympiacos, Panathinakos, Dynamo Kyiv, Club Brugge, FC Basel, Celtic FC.

- Update 2016-17 league structure for these league: La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1.
- Update new logo and new name for these league: La Liga Santander, Premier League, Serie A TIM, Ligue 1, Liga NOS, World Cup (2018), EURO (2016), Copa America (Centenario 2016), Asian Cup (2015), CAN (2015).
- Update starting year in ML/BAL is 2016, team qualifying in 2016-17 Champions League, 2016 UEFA Super Cup match beetween Real Madrid and Sevilla.
- Update faces and callnames for many players.
- Update full balls for 2016-17 season.

DOWNLOAD - MEDIAFIRE

INSTALLATION

Please read carefully these steps below:

1. Update players and teams

- Firstly, you need to install Pro Evolution Soccer 2013 and PESEdit.com 2013 Patch 6.0 (and NOTHING ELSE - UNLESS you did install the previous version of this patch) before installing this update file.

- Run file "PE13Update(2016.09.12).exe".

- Choose the directory where you installed Pro Evolution Soccer 2013 at step 2 (folder contains "pes2013.exe" file, typical path:"C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013")

- Install.

2. Update league structure and choose 2nd divisions.

You can choose one in five 2nd divisions to play: Sky Bet Championship, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Serie bwin, and Ligue 2.

- Fisrtly, you need to run file "PESEDIT.exe" in your PES 2013 installation folder (folder contains "pes2013.exe" file). Switch to tab "2nd DIVISIONS" and choose league you want to play. Apply that.

- Open folder "2016-17 2nd Divisions" in download file, choose one file with the name same as 2nd divison you just chosen, run file and choose the folder where you installed PES 2013.

- Install.

- If you want to change 2nd division, do the steps above again.

CREDITS
- Transfers information from Transfermarkt.
- Players ability from PES Stats Database.
- PES 2013 Editor v2.0 by w!Ld@.
- PES 2013 Ultimate Editor v5.4.1 by barcafan.
- PES Ultimate Data Explorer v2.9.7 by barcafan.
- PES 2013 Callname Pack by Nedz.
- PES 2013 Commentaries Map v4.0 by Omar Ahmed.
- PES 2013 Starting Year Tool 2.0 by zaga14.
- PS3 Pad for PES 2013 Full game by congdien91.
- PES 2013 Ballpack Collection 2016-17 by Boris
- Many faces, kits, balls and emblems made by various authors.

18 comments

  1. gan, saya instal patch ini tp setelah berhasil, master league nya jadi stop working gan. saya melanjutkan ML yg sudah saya mainkan sejak masih menggunakan patch yg lama. adakah solusinya ? jd sekarang kalo saya main ML harus pake patch yg lama :(

    ReplyDelete
  2. GAN PUNYA SAYA MAH GINI. PADAHAL UDAH RUN AS ADMIN PAS PERTAMA KLIK TUH PES EDIT NYA
    http://imageshack.com/a/img924/5782/UaLim3.png

    ReplyDelete
  3. @Ramadhan Yoga
    sama gan ane juga, ga bisa maenin ML yang lama, kalo bikin baru normal

    ReplyDelete
  4. @Anonymous coba agan instal file yg ada di folder 2nd Division (pilih salah satu aja, kalo saya yg Skybet Champion soalnya saya main pake club Premier League). Sekarang punya ane udh bisa lanjut ML. pengen pake patch yg lain tp takut kalo crash lagi xD (edisi bosen dengan tampilan pes yg default)

    ReplyDelete
  5. @Anonymous

    ane tetep kaga bisa gan ngelanjutin ML lama ane,, ga bisa skip dr tanggal 1 June, pas ane mau ganti tanggal di ML nya malah crash.. ada pencerahan ga yah?

    ReplyDelete
  6. @Anonymous kalo ditempat saya, tak instal dua patch. pertama yg patch lama, kedua yg patch baru. terus 2nd division nya tak instal.
    NB : patch lama dan patch baru sama" by bedoedeyne

    ReplyDelete
  7. saya sudah instal dua patch yang sebelum ini dan yang ini 2nd division nya juga salah satu saya instal, bikin master league saya juga bikin pake patch ini tapi tetep pas di awal musim tahun ke dua stoped working bahkan di skip date juga tetep stoped working dan keluar....

    ReplyDelete
  8. @Anonymous

    sebelumnya emng ane install yang winter transfer by bedoedeyne gan, terus kan yang summer nya keluar nih.. nah ane tiban.. Anehnya ane gabisa lanjutin ML ane, kalo ane mau skip tanggal 1 June gabisa. padahal ane udah install dan play ini patch waktu final UCL (akhir bulan MEI waktu ML) tapi stuck pas udah tanggal 1 june, ga bisa di skip, dan ane choose to another day juga kaga bisa..

    ReplyDelete
  9. coba untuk permasalahannya contact authornya nguyenvietdung1993@gmail.com, tapi pake bhs inggris ya.

    ReplyDelete
  10. @Anonymous saya juga permasalahannya kaya gitu. terus cuma ngutek" patch lama dan patch baru tak instal beruang - ulang, terus akhirnya bisa lanjut lagi ML nya, pemain dan jersey juga udh update. hmmm pengetahuan saya juga masih sempit. kemarn habis otak atik tampilan malah ancur. cb tanya di grup fb aja gan "PES 2013 Indonesia"

    ReplyDelete
  11. @Kardus sama kaya problem saya dulu gan. saya cm otak atik patch lama dan patch baru, trus akhirnya bisa. cb tanya di grup fb aja "PES 2013 Indonesia"

    ReplyDelete
  12. @Anonymous
    jadi pertama uninstall dulu semuanya termasuk pes2013 install dulu dari awal gitu maksudnya? tapi file ML nya yang dulu gitu?

    ReplyDelete
  13. @Kardus hanya uninstal patch kemudian reinstal. jangan lupa untuk selalu backup data di My Document --> Konami --> Pro Evolution Soccer 2013
    biar data ML nya tetap aman.
    ini langkah yang saya lakukan :
    1. reinstal patch yg lama
    2. reinstal patch yg baru tp lokasi jgn di C, cb di drive lain.
    3. Copy instalan patch yg baru ke folder C:Program File --> Konami --> Pro Evolutio Soccer
    semoga manjur bang..

    ReplyDelete
  14. @Anonymous

    reinstall itu gimana om caranya? ane tau nya uninstall PES nya langsung..

    kalo ane tiban aja pake yang Winter Transfer bisa ga yah?

    btw ane jg udah email developernya, tapi belum dibales sama dia.. kebanyakn email masuk keknya jadi tenggelem email ane

    ReplyDelete
  15. @Anonymous cb dicek di control panel --> program --> unninstal prgram.
    cari aplikasi patch yg sudah pernah diinstal terus di uninstal, trus diinstal lagi :D
    kalo ga ada ya langsung diinstal aja ditimpa gapapa.

    ReplyDelete
  16. bisa dicoba gan bagi yang crash saat main ML,
    - masuk ke folder instalasi pes2013 misalnya C:\\program files\KONAMI\Pro evoluion soccer 2013\
    - klik PESEDIT (run administrator)
    - pilih tab switchs
    - pilih version switch 1.00/1.04
    - exit selesai

    ReplyDelete